Wieee modevisning!

Jag går inriktning mode-textil på gymnasiet och i vår ska vi ha en modevisning för att visa vad vi gjort under året. Jag har gjort en 50-tals inspirerad kollektion och idag gjorde jag min bakgrundsbild till modevisningen!Vad tycker du???

Låten

Make her say- kid cudi
Våffeldagen

Jaa, sverige är bra konstigt och det är inte konstigt att folk säger "those crazy Swedes" om oss när vi faktiskt har dagar för att fira våfflan...


Såhär glad blir jag av våfflor! (haha, jaa det är jag som är den lilla)

Får

Haha detta är något av det roligaste jag sett:
Spotify <3

På begäran lägger jag nu ut några spotifyspellistor (you'r so welcome, you crazy biatch (nej, jag menar det inte försökte bara vara rolig :/))

http://open.spotify.com/user/lisa.n92/playlist/48TYcDXJq4UnpYa3AuGwll
http://open.spotify.com/user/lisa.n92/playlist/5VzKdiucbAH3ucCXzJggSi

Det var väl inte så mycket mer jag kunde erbjuda

Galen bild på mig, gahahaah

Twitter

Ja... jag har ju inte skrivit så mycket på sistone (har jag någonsin skrivit mycket ?!). Men jag tänkte gott göra detta lite. Jag är nämligen en trendföljare, d.v.s. att jag bara hänger på allt alla andra gör och tänker inte så mycket mer på det, jag har börjat att twittra och jag kan ju säga att jag är LITE bättre på att uppdatera på twitter än vad jag är här. Så om du har vägarna förbi eller bara inte kan få nog av mig så kan du ju klicka in dig på http://twitter.com/LisaLinneaN

Det var allt, hade bäst.

WTF Spotfy!

Okej, kul grejj (som egentligen bara är föbannat irriterande) om man söker på beatles på spotify så är det inte en enda som är the real deal... eller är jag bara dålig på att leta?

Men om du hittar en låt på spotfy med The Beatles som faktiskt är orginalet, komentera så skickar jag en klubba :).

Till Maria

Ok, det är såhär. Denna veckan har jag drabbats av ett fruktansvärt oflyt. Veckan började med att jag glömde idrottsdagen och fick ta mig från sängen till tåget på nästan mindre än 5 minuter. Sen om du någonsin har skutit pilbåge någon gång så vet du vilket stryk armen får ta, jag gick därifrån med en rödskrapad arm. I tisdags gick jag på bio Wiiiihoooooo (kan säga att detta var veckans highlight). Resten av veckan har jag legat på soffan med en röst som mer kan liknas en tant och vid något tillfälle också som en något målbrotts drabbad liten grabb. Nu har jag however tagit en dusch och är inte lika disgusting som förut (om du nu ville veta). Förut gick jag in på urbanoutfitters hemsida och tanken slog mig: "varför finns inte den affären i mitt modemekka och kära götet?". så nu undrar jag: vill du åka till London med mig (typ i sommar eller när jag har pengar)??

Train

Vic tipsade om en jättebra låt med bandet Train, och jag gillar verkligen deras musik <3.

Hey soul sister - train


RSS 2.0