Fläderblom

Nu när Maria (syster) är hemma från östersund så måste hon hälsa på alla släktingar, idag åkte vi hem till farmor och farfar och drack hemma gjord flädersaft :). Sen fick vi med oss några flaskor hem också.


God mat av syster

Förut lagade min syster mat till oss, hon är väldigt duktig på det och det blir alltid gott :)Medan hon lagade mat så bakade jag kärleksmums :)


Ny design!

Nu har jag fått en ny design! Tack Vic<3(hoppas att du har lugnat ner dig lite nu efter att ha jobbat med min frusterande sega dator ;))!

Lisaownsthisphone

Jag hade lite tid över förut så jag gjorde en ny bakgrundsbild till min mobil, vad tycks?


Wash it off

Idag har jag duschat mina skor, duschat av all festival och kanske lite till... De blev nästan misstänksamt rena, typ helt vita på gummit men skitna på tyget, eller nått ;)


Bara för att du gillar det!.... eller va?

JAAA! Nu har jag laggt till lite fler låtar till min nya spellista! Men den är inte klar och kommer förmodligen inte bli det någonsin om jag inte tappar intresset för den och börjar på en ny (men jag säger till när det händer).

Här är den>>>>>>Stjäl inte mina solglasögon! Kanske 2010 och så vidare...<<<< Glöm inte att trycka shuffle (blanda spår)


Men nu: The strokes!


Forgive them even if they are not sorry

Åh nej! nu har det hänt igen, det blir alltid så....

Precis när jag ska gå och lägga mig så börjar jag titta lite på mina spellistor, sen börjar jag kolla andras spellistor, sen vill jag lyssna på all musik samtidigt, sen vill jag göra en ny spellista, sen är klockan halv två....

Men nu har jag i alla fall börjat att jobba på en ny spellista som jag ska dela med mig av så fort jag har fått lite fler låtar på den (just nu är det ca 5 st så det är ingen idé att visa den än) och sen ska du få vara med när jag fyller på den eftersom.

Men ett band som du måste lyssna på är The Strokes, jag vet att det inte är ett nytt band men dem är otroligt bra. Lyssna också på Julian Casablancas som är sångaren i strokes fast han har en solo karriär vid sidan om (dessutom är han snygg ;)).

The strokes - hard to explain


Julian Casablancas - 11th dimension


Peace & Love 2010!

Jag kom i söndags men har inte tagit mig för att göra ett inlägg ännu så här kommer det!

Jag har haft så fruktansvärt roligt och jag längtar tillbaka! Eftersom jag var funktionär så kunde jag tyvärr inte se alla konserter som jag ville se men det var ändå på något sätt värt att vara funktionär eftersom jag fick både gratis inträde och gratis camping i en vecka. Jag var artistservice och skulle hålla koll på logerna på phoenix/graceland scenerna....det är inte så kul som det låter eftersom de är de tråkigaste secenerna på hela området där typ hyresgästföreningen har föreläsning eller en tysk dj spelar electroniskt....

Men jag har verkligen har jättekul och har sett artister som the kooks, julian casablancas, lily allen, mika, vampire weekend och många fler så här kommer lite bilder och filmklipp :).

Hoffmaestro, hela publiken skulle springa fram och tillbaka. Jag står där framme någonstans och där var folk inte lika veliga med vilket håll de skulle åt.


Hoffmaestro - so do you(slimi jimi bubby boy)  Detta har jag själv filmat ;).


The kooks- she moves in her own way, Detta har jag själv filmat ;)Vårt tältThe Kooks <3


Här är även en spotifylista, det är inte jag som har gjort den men den är otroligt bra ändå ;)
>>>What we saw on P&L<<<

RSS 2.0