Julmust!

Idag har jag haft julmust premiär!Jag föredrar apotekarnes julmust, även om jag nog aldrig skulle känna skillnad i ett blindtest ;).

I skolan bjöd de på pepparkakor och glögg också :D!

På tal om skolan så har vi ofta massa konstiga dagar t.ex. superhjälte dagen då nästan alla på skolan klär ut sig till superhjältar. Idag var det fredagsmys och många kom till skolan i myskläder och tillochmed i pjamas :O.

Inte så långt kvar nu ;)Idag är det en månad kvar till Julafton :).
Jag älskar julen! Inte själva paket grejjen (även om det är ett plus) utan alla förberedelserna!
Hellst när jag slipper hjälpa till själv, haha.

Men det bästa med denna julen är att min syster kommer hem, jag tror inte jag har sett henne sen i somras, kanske längre. Om jag har tur så kanske, kanske hon vill julbaka med mig :).
Jaja, måste börja tänka på önskelistan nu (annars blir släkten agressiv).

60s <3

Ja, jag har ju fått en liten kärlek till 60 talet nu... om jag ska vara ärlig så har jag kärlek till 50 och 70 talet också, men idag ska jag fokusera på 60 talet :).

Älskar det brittiska 60 tals modet med klänningar som dessa:

Men jag gillar också det amerikanska hippie-modet.

I bring the 60s back to the dancefloor ;)

The Kinks- All Day And All Of The Night


Hjärnskakning :O

Jag har fått hjärnskakning :O.

Nej det är inte så illa som det låter, bara en lätt hjärnskakning. PLUS att jag slapp idrotten och skola över huvudtaget idag (de e nice :)).
Det jag gjorde var att jag trillade baklänges igår på träningen (konståkning) ... sånt som händer antar jag. Men det känns lite töntigt eftersom att det var på ett så enkelt steg jag ramlade.
Men idag har jag varit hemma och ringt massa människor så att de ska tycka synd om mig, haha. Man får väl utnyttja situationen lite ;).


Lisa på hal is??

Beatles

Jag har tröttnat lite på den musiken som spelas på radio just nu, så därför har jag börjat lyssna lite på 60-tals rock :).
Så från mig till er:

Beatles!

Let it be


All you need is love


Cant buy me love


Please Mr postman


Eight days a week

Filmtips

Igår hyrde vi en film nämligen The boat that rocked en jätterolig film om en radio kanal i England under 60-talet, som pirat-sänder från en båt i nordsjön.
Om du gillar engelsk accent och komedier ska du defenitivt se denna filmen! Skitrolig!

Läs mer om den här (obs! på engelska)

VILL HA!


RSS 2.0